Acélosabb folytatás | PS Plus február

A januári gyengébb felhozatal után most rendesen odatette magát a Sony. Két rendkívül erős cím kapott helyet ebben a hónapban, elég csupán azt megnézni, hogy ennek a két játéknak a boltokban megvásárolható ára együttvéve közel 20 ezer forint. Tehát ha úgy nézzük, akkor egy teljes évnyi PS Plus tagságot már csak ez az egy hónap megtérít.

Képtalálat a következőre: „for honor”

Na de beszéljünk most már a szóbanforgó gamekről! A címben említettem, hogy acélosabb a folytatás, ez szószerint igaz a For Honor-ra, hiszen karddal, baltával és egyéb fegyverekkel csapkodhatjuk majd az ellent. A történetben egyszerre vannak jelen a vikingek, lovagok és szamurájok. A harcrendszere inkább hasonlít egy verekedős (Street Fighter) játékra, mint egy Dark Souls-ra, viszont talán sokaknak pont emiatt lesz egyszerűbb a harcrendszerét elsajátítani. A sztori mód ráadásul kétfős kooperatív módban is játszható.

Képtalálat a következőre: „hitman the complete first season wiki”

A másik nagy cím a Hitman: The Complete First Season. A 47-es ügynököt irányítva rengeteg felkérésünk lesz, mi dönthetjük el, hogy hogyan akarjuk kiiktatni az ellenséget. Csapdákat állíthatunk fel, ruhákat cserélhetünk, lopakodhatunk is, és ha elég ügyesek vagyunk, akkor akár ott se kell lennünk, amikor a “baleset” bekövetkezik. Azonban a keményebbek akár nem kímélve az ellenséget, se a civileket, hadonászhatnak akár gépfegyverrel a tömeg közepén, megoldható a küldetés úgy is, viszont akkor egy kicsit nagyobb ellenállásra kell számítani. 😀
Na de ésszel, mert a játék értékeli a küldetésünket és minden civil élet mínusz pontot, a trükkös, kreatív megoldások pedig értelemszerűen plusz pontokat jelentenek.

További játékok februárban:

  • Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (PS3)
  • DiveKick (PS3, PS Vita cross-platform)
  • Rogue Aces (PS Vita, PS4 cross-platform)
  • GunHouse (PS Vita, PS4 cross-platform)

https://www.youtube.com/watch?v=VZft_ePikgY

Acélosabb folytatás | PS Plus február” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Új írása

Hozzászólás

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑