Nagy változás, jobb játékok? | PS Plus március

2019 márciusától kezdve a PS Plus kinálatában többé már nem lesznek PS3-as és PS Vita-s címek. Mostantól a Sony inkább arra koncentrál, hogy legalább egy, korábbi AAA játékot tudjon szolgáltatni minden hónapban az aktuális legerősebb konzoljára, azaz a PS4-re. Hogy ez mit jelent most márciusra nézve?

Képtalálat a következőre: „call of duty modern warfare”

Az egyik ingyen beszebelhető játék a Call of Duty: Modern Warfare Remastered. Talán nem is kell bemutatni ezt a szériát, 2007-ben jött ki ez a rész és rendkívül sikeres is volt annak idején, majd később, 2016-ban feldolgozták. Azóta már 3 részesre duzzadt a sorozat, de talán ez az első rész számít leginkább egy igazi FPS klasszikusnak. Remek sztori mód és multi jellemzi, akár split screenben is játszhatunk a mellettünk ülő barátainkkal.

Képtalálat a következőre: „the witness”

Szintén 2016-ban került piacra a The Witness, amely merőben más stílust képvisel, nemhogy a COD szériához képest, hanem maga a játékpiac területén is egyedinek számít. Ha fáradtan suli vagy munka után szeretnénk egy kis kikapcsolódásra vágyni, akkor azt nem a The Witness-ben fogjuk megtalálni. Tiszta fej kell ehhez a merőben logikai elemeket felvonultató, már-már puzzle-höz hasonlító játékhoz. Ha viszont szeretjük a gondolkodós gameket, akkor rengeteg időt fogunk eltölteni ebben a kellemes atmoszférájú világban.

Nagy változás, jobb játékok? | PS Plus március” bejegyzéshez egy hozzászólás

Új írása

Hozzászólás

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑