Folytatódik a harc | PS Plus július

A Microsoft és a Sony az Activision Blizzard miatt hadakozik, és megpróbálnak minden eszközt bevetni a harc megnyerése érdekében. Az előbbi fél nagyon erősen szeretné megszerezni a Call of Duty játékok fejlesztő-kiadóját, míg a másik fél erőteljesen ellenez minden ilyen törekvést. A júliusi PS Plus kínálatba be is kerül az egyik CoD játék.

Először is, a Call of Duty: Black Ops Cold War Cross-Gen Bundle a hidegháborúba kalauzol bennünket. Ez a játék betekintést nyújt a 80-as évek geopolitikai harcaiba, ahol történelmi személyiségekkel találkozhatunk, és ikonikus helyszíneken küzdhetünk, mint Kelet-Berlin, Vietnam vagy éppen a Szovjet KGB központja. Mint elit ügynök, feladatunk a globális hatalmi egyensúly megzavarására törő rejtélyes alak nyomába eredni, és megállítani a történelem menetét befolyásolni kívánó összeesküvést. A Black Ops Cold War emellett a Multiplayer és Zombi módokban is tartogat izgalmakat, így barátokkal közösen is kellemes szórakozást nyújthat.

Ha inkább egy misztikus, filmes élményre vágyunk, akkor az Alan Wake Remastered tökéletes választás lehet. Ez az eredeti 2010-es klasszikus Alan Wake felújított változata, amely elvezet bennünket a rejtélyes Bright Falls városába, ahol Alan Wake, a zavarodott szerző főszereplésével indulunk egy kétségbeesett keresésre. Felesége, Alice nyomába eredve Alan olyan eseményekbe keveredik, ahol a saját horror történetének oldalai valóra válnak. A sötét és természetfeletti erők mindenkit ellenük fordítanak, és Alan-nak minden erejére szüksége van ahhoz, hogy megállítsa őket. A játék lenyűgöző látványvilágot, izgalmas akciókat és fejtörő misztériumokat kínál. Továbbá azt is érdemes figyelembe venni, hogy hamarosan (2023. október 17.) érkezik a történet második epizódja, úgyhogy érdemes előtte kipörgetni az első részt.

Ha pedig egy érzelmekkel teli, öko-tudatos kalandra vágyunk, akkor az Endling – Extinction is Forever tökéletes választás lehet. Ebben a játékban egy rókaként tapasztalhatjuk meg a világot az emberiség pusztítása nyomán. Megismerhetjük a természetes környezetet érintő rombolást, szennyezést és kizsákmányolást. Célunk az apró bundások védelme, táplálása és túlélésük biztosítása. Az éjszaka sötétjét kihasználva vezethetjük őket egy biztonságos hely felé, míg nappal pihenhetünk és tervezhetjük a következő lépéseket. Ez a játék egy figyelemre méltó a fenntarthatóságra felhívó kis történetet és varázslatos vizuális világot kínál.

A PlayStation Plus tagoknak az NBA 2K23, a Jurassic World Evolution 2 és a Trek to Yomi júniusi ingyenes játékokat még július 3-ig van lehetőségük hozzáadni a játékkönyvtárukhoz.

Hozzászólás

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑