LeBron James együttműködésével készült PS5 kiegészítők érkeznek | PlayStation

LeBron James, az NBA ikonja, aki a pályán és a közösségében is igyekszik példát mutatni, most a PlayStationnel közösen hozta létre az első együttműködését, amely új és egyedi designt jelent a PS világában. A limitált kiadású PlayStation kiegészítők egy kontrollert és PS5 borító lemezt takar. A kosárlabda szerelmesei jól figyeljenek!

LeBron James PS5 konzolborító

Július 27-én indul az Egyesült Államokban a LeBron James limitált kiadású PS5 konzolborító, ami kizárólag a direct.playstation.com-on lesz elérhető. Az ára pedig 64.99 dollár, ami magyar forintban körülbelül 22.000 HUF. A rajongóknak jó hír, hogy már csütörtöktől, június 29-től előrendelhetik a kiegészítőt!

LeBron James DualSense játékvezérlő

Nem csak a konzolborító érkezik, hanem a LeBron James limitált kiadású DualSense vezeték nélküli játékvezérlő is! Ez szintén július 27-én fog debütálni az Egyesült Államokban, valamint több más országban, köztük az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban, Ausztriában, Spanyolországban, Portugáliában, Olaszországban és a Benelux államokban. Az előrendelés lehetősége szintén elérhető lesz csütörtöktől, június 29-től a direct.playstation.com oldalon. Az ajánlott fogyasztói ára 79.99 dollár, ami magyar forintban körülbelül 27.000 HUF-ot jelent. De ne habozz, mert csak a készlet erejéig lesz elérhető!

Ezek a LeBron James limitált kiadású PS5 kiegészítők LeBron játékszenvedélyéből és közösségi szelleméből inspirálódtak. A kiegészítők olyan emlékezetes idézetekkel vannak díszítve, mint például “Nothing is given. Everything is earned” (Semmi sem adott. Mindent ki kell érdemelni), és személyes jelképekkel, amelyek jelentőséggel bírnak LeBron pályafutásában.

Ti megfogjátok venni ezeket a kiegészítőket?

LeBron James együttműködésével készült PS5 kiegészítők érkeznek | PlayStation” bejegyzéshez egy hozzászólás

Új írása

Hozzászólás

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑