A remastered játékok éve | PS Plus augusztus

Mint ahogy a címből is sejthető, az egyik PS Plus-os cím egy régi játék remastered feldolgozása lesz, míg a másik egy 60 fős online babverseny. Na de jöjjenek a részletek:

Call of Duty®: Modern Warfare® 2 Campaign Remastered - Official Trailer -  YouTube

A Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered a 2009-es COD MW 2 multiplayer nélküli változatának feljavított kiadása csupán csak a kampánnyal felvértezve. A grafika tényleg pazar, nem lehet rá panasz, aki kicsit nosztalgiázni szeretne, annak remek időtöltést fog majd nyújtani.

A mobile version of Fall Guys: Ultimate Knockout is in the works, but only  in China - The Verge

A másik ingyenes játék a Fall Guys: Ultimate Knockout, amely egy igazi partyjáték. Nehezen talált kiadót magának, végül viszont hatalmasat aratott a játék, alig győzik a szerverek. Természetesen nagyban segítette ezt az is, hogy ingyenes lett, és így széleskörben el tudott terjedni a game. A 60 fős versenyeken kicsit a Lehetetlen küldetés című műsorra emlékeztető akadályokon kell magunkat átküzdeni a bab(!) karakterünkkel. Több forduló is van, mindig kiesnek 10-15-en, ez az adott játéktípustól függ. Végül pedig aki elsőnek ér célba a záró fordulóban az nyer. A versenyeken gyakorlatilag az ugrás, előrevetődés és kapaszkodás – igen, egymásba is lehet, így akadályozva a másik előrehaladását – kombinációkat kell jól időzíteni. Egyszerű fejlődési rendszerével szinteket lépünk, a szintek után pedig különböző skineket kaphatunk. Nagyon szórakoztató játék, mi csak egyet sajnálunk, hogy nem lehet egy időben ketten ugyanazon a PS-en játszani osztott képernyőn, mint például a Fortine-ot.

Hozzászólás

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑